Wat is een slimme koelkast?

Een slimme koelkast is een koelkast wat helemaal van deze tijd is. Een slimme koelkast kun je tegenwoordig zelfs verbinden met je telefoon. Maar wat kun je er eigenlijk mee doen? Dit gaan we voor je uitzoeken en op een rijtje zetten.

Stel je voor, je staat in de supermarkt of waar dan ook. En je bent vergeten om je koelkast kouder te zetten. Dan kun je via je telefoon de temperatuur verlagen. Ook hebben sommige koelkasten camera’s in de koelkast hangen. Zo kun je zien wat je nog nodig hebt wanneer je in de supermarkt bent. Dit is natuurlijk ideaal en neem je altijd de juiste artikelen mee.  

Je kunt ook touchscreen inbouwen bij je koelkast. Zo is je koelkast ook nog eens beschikbaar als tv of tablet. Ook is het makkelijk dat je een recept laat verschijnen op de koelkast zodat je makkelijk stap voor stap je maaltijd kunt bereiden.  

Verhoudzone 

Er zijn ook koelkasten met een verhoudzone. Wanneer je groente, vlees, vis of fruit in een verhoudzone bewaard, kan het wel 2 keer zo lang goed. Er bestaan 3 type verhoudzones. Er is een lade waar je luchtvochtigheid kan instellen, een lade waar je de temperatuur in kan instellen en er is een 0-graden zone. In een 0-graden zone zal vlees en vis langer goed blijven en met een instelbare temperatuur blijft groente en fruit langer goed. Stel je wilt vlees, vis, groente en fruit langer bewaren. Dan is een lade met een instelbare temperatuur het meest geschikt. 
 
Bij een slimme koelkast kun je de functie No Frost selecteren. Zo hoef je nooit meer je koelkast te ontdooien. Hierdoor hoef je dus nooit meer te wachten wanneer je koelkast weer bruikbaar is.  

Super koelfunctie 

Met een super koel- of super vriesfunctie kun je je boodschappen erg snel koelen of vriezen. Voordat je je boodschappen in de koelkast wilt doen moet je de super koel- of super vriesfunctie aanzetten. Hierdoor zakt de temperatuur tijdelijk en zijn je boodschappen een stuk sneller op de goede temperatuur.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: