Top 5 beste koffiemachines

Wanneer je op zoek bent naar een goede koffiemachine, wil je natuurlijk ook een goede koffie kunnen maken. Voor bij je thuis of waar dan ook. Hedendaags is het er makkelijk om koffie te zetten. Wil je een nieuw koffiezetapparaat dan zetten wij de 5 beste koffiemachines voor je op een rijtje, zodat je makkelijker een keuze kunt maken. 

De’Longho Magnifica S ECAM 20.110.B 
 
Dit koffiezetapparaat is perfect voor bij je thuis. Zo kun je thuis op elk moment van de dag een kopje koffie drinken. Je kunt met een stoompijp handmatig melk op schuimen. Wanneer je 2 kopjes koffie zet, dan maalt De’Longhi de koffiebonen in één keer fijn. Zo kun je met De’Longhi sneller 2 kopjes koffie dan bij andere merken. 

Philips LatteGo 2200 Serie EP2230/10 

Met de Philips LatteGo 2200 Serie EP2230/10 kun je met 1 druk op de knop genieten van verschillende koffie soorten zoals, cappuccino, koffie en espresso. Met dit koffiezetapparaat kun je eenvoudig een melkschuimlaagje aan je koffie toevoegen. Ook is dit erg makkelijk schoon te maken. 
 
Siemens EQ.6 Plus S100 TE651209RW 

De Siemens EQ.6 Plus S100 TE651209RW is een ideaal koffiezetapparaat voor op je kantoor. Dit koffiezetapparaat maakt met 66 decibel een stuk minder geluid dan heel veel andere koffiemachines. Met 1 druk op de knop zet dit apparaat melkspecialiteit. Daarnaast kun je 2 espresso’s tegelijk zetten. De keramische maalschijven worden minder heet dan metalen maalschijven. Hierdoor wordt de smaak van de koffie niet aangetast. 
 
De’Longhi ECAM23.460.S 
 
Deze De’Longhi ECAM23.460.S koffiemachine zorgt ervoor dat je zelf de echte Italiaanse koffie kan zetten. Deze koffiemachine is geschikt voor beide koffiebonen en gemalen koffie. Je kunt met deze koffiemachine o.a. ook 2 Espresso’s tegelijk zetten. Met dit apparaat kun je dankzij De’Longhi LatteCrema-systeem ook Cappuccino of Latte Macchiato maken. 
 
Sage Barista Express Sesame 

De Sage Barista Express Sesame is een koffiemachine die dankzij de ingebouwde koffiemolen verse bonen maalt. De bouwkwaliteit van deze pistonmachine is van topklasse en gaat hierdoor langer mee dan andere pistonmachines. Dit apparaat maakt melkschuim van erg goede kwaliteit. Dit komt doordat de rvs-melkkan exact aangeeft wanneer het melkschuim de perfecte temperatuur heeft bereikt. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: